Bjørknes PrivatskoleBjørknes Utenlandsstudier
Bjorknes Hoyskole
SøknadskjemaKontakt ossBjørknes PortalStartside
Oversikt over fagstaben ved freds- og konfliktstudier

Her finner du en presentasjon av den faste fagstaben ved freds- og konfliktstudier. Du kan lese mer om hver foreleser ved å klikke på navnet i presentasjonen under.

I tillegg til våre faste forelesere benytter vi oss av en rekke spennende gjesteforelesere. For oversikt over hvem som har forelest for freds- og konfliktstudier, se 'Gjesteforelesere' i vestre meny.

Torstein Dale-Åkerlund, studieleder Bachelor freds- og konfliktstudier ved Bjørknes Høyskole
Studieleder
Freds- og konfliktstudier

Torstein har det faglige ansvaret for freds- og konfliktstudiene ved Bjørknes Høyskole. Han har bakgrunn fra asiatiske og afrikanske studier, utviklingsstudier og freds- og konfliktsstudier. Gjennom studier og frivillig arbeid har han hatt hovedfokus på Afrika sør for Sahara.

Christopher White, førsteamanuensis ved Bjørknes Høyskole
Studieleder, førsteamanuensis
Master International Studies

Christopher har sin master i internasjonale relasjoner ved University of Kent at Canterbury og London Centre of International Relations, samt doktorgrad fra London School of Economics and Political Science (LSE).

Tomas Røen. foreleser på Bjørknes Høyskole
Stipendiat / Høyskolelektor
Freds- og konfliktstudier

Tomas arbeider for tiden med sin doktoravhandling og har fra tidligere av en mastergrad i International Studies fra Stellenbosch University i Sør-Afrika og Bjørknes Høyskole og Peace Research Institiute i Oslo.

Hilde Eliassen Restad, Førsteamanuensis ved Bjørknes Høyskole
Førsteamanuensis
Freds- og konfliktstudier

Hilde er førsteamanuensis ved Bjørknes Høyskole, og har tidligere jobbet som seniorforsker ved Norsk Utenrikspolitisk Institutt (NUPI). Hilde er lidenskapelig opptatt av amerikansk politikk og skriver en blogg ved navn Dagens DC.  Hun skriver for tiden en bok om amerikansk utenrikspolitikk for Routledge.

Høyskolelektor (permisjon)
Freds- og konfliktstudier

Øystein har en bachelorgrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo og en mastergrad i internasjonale studier fra Bjørknes Høyskole, Institutt for fredsforskning (PRIO) og Universitetet i Stellenbosch i Sør-Afrika. Han har i tillegg studert statsvitenskap på masternivå ved Universitetet i Oslo og ved Sciences Po i Paris.

Pål Angelskår, foreleser Bjørknes Høyskole
Foreleser
Psykologi

Pål foreleser i Examen philosophicum for psykologi- og freds- og konfliktstudentene våre.

Bilde mangler
Professor II
Freds- og konfliktstudier

Kjetil er professor II i freds- og konfliktstudier ved Bjørknes Høyskole og senior partner ved International Law and Policy Institute (ILPI), som han også var med på å stifte.